Фото галерија

Велико срце ђака трећака- дечија недеља

И ове школске године ученици трећег разреда наше школе узели су учешће у Дечијој недељи, најзначајнијем националном догађају посвећеном деци. Одржана је под слоганом “Велико срце деце Србије”.
Радионица ЕМПАТИЈА

Први наставни дан, 04.09.2023.год., у нашој школи организован је кроз тематску наставу. У одељењима су се реализовале радионице и активности који су усмерени на неговању емпатије, вредности међусобног поштовања, сарадње и солидарности, а уз уважавање различитости
Прва самостална изложба Марте Поповић 5/3

Отварању изложбе присуствовао је велики број ученика, родитеља и наставника наше школе. Марта је добила многобројне честитке и подстицаје да овим путем настави.
Арапски свет у Београду

Наша школа је учествовала у пројекту ”Арапски свет у Београду” који се одржавао у Културном центру “Чукарица”. Пројекат је реализовало заједнички више школа са Чукарице.
Дан школе Основне школе ,,Павле Поповић"

ликовна секција
Изложба

У Галерији ОШ " Љуба Ненадовић" отворена је изложба ученика осмог разреда под називом "Дај ми крила". Изложба ће бити отворена до краја месеца новембра.
Огледни час Руски језик

Ово је део атмосфере са огледно часа из руског језика 28.10.2022. гост -педагог школе
Деда и репа

Ово су петаци у драматизацији руске народне приче "Деда и репа"
ЛИК Русије 2022

Ликовни, литерарни радови, макете, рукотворине наших награђених и похваљених ученика на Међународној олимпијади ЛИК Русије 2022
ПОКРЕТ ГОРАНА 2022 завршна радионица

Завршна радионица Покрета Горана у Београду у ОШ " Радојка Лакић", о очувању, значају и унапређењу шума.