Новости

Назив школе ОШ „Љуба Ненадовић“ Улица и број, општина Аце Јоксимовића 25, Чукарица Директор школе Телефон / Факс 2512 093 / 2513 093 e-mail [email protected] Библиотекар(и) Сузана Илић Телефон / Факс _2512 093 e-mail [email protected] Број радних дана у недељи за кориснике 5 Број радних сати дневно за кориснике 6

Такмичење историја

Датум: 20. Mart 2022 14:24 Категорија: НовостиРезултати са општинског такмичења из историје

Прочитај

Обавештење о упису првака

Датум: 09. Mart 2022 13:55 Категорија: НовостиОБАВЕШТЕЊЕ О УПИСУ ДЕЦЕ У ПРВИ РАЗРЕД ШКОЛСКЕ 2022/23 ГОДИНЕ

Прочитај

Обавештење за родитеље о бесплатним уџбеницима

Датум: 26. Februar 2022 09:19 Категорија: Информације


Обавештење за родитеље о бесплатним уџбеницима

Прочитај

КОНТАКТ СА РОДИТЕЉИМА

Датум: 08. Decembar 2021 21:43 Категорија: ИнформацијеСЛУЖБЕНЕ Е-MAIL АДРЕСЕ ПРЕДМЕТНИХ НАСТАВНИКА ЗА  КОНТАКТЕ СА РОДИТЕЉИМА

Прочитај

5. Сабор човекољубља

Датум: 19. Septembar 2021 18:28 Категорија: Новости

Данас се одржао 5. Сабор човекољубља на Чукарици у организацији Црвеног крста Чукарице и Општине Чукарица кроз пригодан програм деце ометене у развоју из сремчице, Умке, Панчева и представника власти, школа. Веома лепо органозовано , приредбе и промотивни радови ученика ометених у развоју.
     
     
     
 

Прочитај

5. Сабор човекољубља

Датум: 18. Septembar 2021 22:11 Категорија: Новости

Данас се одржао 5. Сабор човекољубља на Чукарици у организацији Црвеног крста Чукарице и Општине Чукарица кроз пригодан програм деце ометене у развоју из сремчице, Умке, Панчева и представника власти, школа. Веома лепо органозовано , приредбе и промотивни радови ученика ометених у развоју.
     
     
     
 

Прочитај

ПОЧЕТАК НАСТАВЕ

Датум: 30. Avgust 2021 13:57 Категорија: Информације


НАЧИН ОРГАНИЗАЦИЈЕ НАСТАВЕ

Прочитај

ОРГАНИЗАЦИЈА ПРИЈЕМА ПРВАКА

Датум: 30. Avgust 2021 11:28 Категорија: Информације


ОРГАНИЗАЦИЈА ПРИЈЕМА ПРВАКА 


Прочитај

Додела бесповратних новчаних средстава

Датум: 20. Avgust 2021 17:35 Категорија: Информације

Поштовани,
 
Како од сутра почињу пријаве на ЈАВНИ ПОЗИВ који је расписао Град Београд, преко Фондације за младе таленте града Београда, за доделу бесповратних новчаних средстава у висини основног пакета штампаних уџбеника за први и други разред (за предмете: математика, српски језик/матерњи језик, свет око нас и страни језик као обавезан предмет) за ученике јавних основних школа на територији града Београда за школску 2021/2022. годину, чији је рок за пријављивање 30. септембра 2021. године, у прилогу Вам достављамо обрасце који се прилажу уз пријаву, као и сам портал за пријављивање који ће бити активан од 20. августа од 00:00 часова.
 
Пријаве се подносе електронски преко следећег линка: https://portalfondacija.infostan.rs/
 
Све додатне информације налазе се у следећој објави Фондације:
http://www.fondzamladebeograd.rs/156-linkzaprijavu.htmlОБРАЗАЦ ПРИЈАВЕ

УПУТСТВО ЗА ПРИЈАВЉИВАЊЕ

ЈАВНИ ПОЗИВ

ОБРАЗАЦ ИЗЈАВЕ

ОБРАЗАЦ ПОТВРДЕ


Прочитај

Бесплатни уџбеници за први и други разред

Датум: 17. Avgust 2021 22:54 Категорија: Информације

 

ZokiKnjige2

Поштовани родитељи,

Град Београд, преко Фондације за младе таленте града Београда, расписује јавни позив за доделу бесповратних новчаних средстава у висини основног пакета штампаних уџбеника за ПРВИ и ДРУГИ разред (за предмете: математика, српски језик/матерњи језик, свет око нас и страни језик као обавезан предмет) за ученике основних школа на територији града Београда за школску 2021/2022. годину.

Средства добијају родитељи, односно законски заступници ученика ПРВОГ и ДРУГОГ разреда основних школа на територији града Београда, осим ученика који су већ добили бесплатне уџбенике по програму Министарства просвете, науке и технолошког развоја РС за школску 2021/22. годину.

РОК ЗА ПРИЈАВЉИВАЊЕ је од 20. августа до 30. септембра 2021. године.

 

КАКО СЕ ПРИЈАВИТИ?

Пријаве се врше електронски преко линка /портала који ће бити отворен и доступан од 20. августа на сајту Фондације за младе таленте града Београда www.fondzamladebeograd.rs

Напомена: у случају непостојања техничких и других могућности за електронско пријављивање, родитељи могу да се за помоћ обрате секретару школе, односно Фондацији на +381 11 321 6246 или [email protected]

 

ШТА ЈЕ ПОТРЕБНО ЗА УСПЕШНУ ПРИЈАВУ?

Поред уноса/укуцавања основних података на линку за пријављивање, потребно је припремити следећа четири скенирана документа:

  1. Копија очитане чиповане личне карте родитеља тј. законског заступника, односно фотокопија личне карте родитеља тј. законског заступника уколико није чипована
  2. Копија картице текућег рачуна родитеља, односно законског заступника
  3. Потврда Основне школе да је дете ђак јавне основне школе и да у школској 2021/22. години похађа први/други разред, као и да није добио бесплатне уџбенике по програму Министарства просвете, науке и технолошког развоја за школску 2021/22. годину
  4. Изјава о обради података о личности

Напомена: Обрасци Потврде основне школе и Изјаве о обради података о личности могу се преузети на сајту Фондације, као и код секретара школе.

 

КОЛИКО НОВЧАНИХ СРЕДСТАВА СЕ УПЛАЋУЈЕ?

Износ БЕСПОВРАТНИХ новчаних средстава за исплату, по појединачно упућеној пријави на јавни позив, биће формиран на основу података о изабраним уџбеницима и цена достављених у понуди сваког изабраног издавача зе предмете:

  1. математика,
  2. српски језик/матерњи језик,
  3. свет око нас
  4. страни језик као обавезан предмет

Просечан износ за исплату: 6.400,00 рсд

Напомена: приликом пријављивања, након што родитељ обележи школу и разред који ученик похађа, портал ће обавестити родитеља, односно законског заступника о тачном износу који ће му бити уплаћен.

 

КОМЕ СЕ ОБРАТИТИ ЗА ДОДАТНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ?

Oбавештења о јавном позиву се могу добити на тел. (011) 321-6246 или путем електронске поште на адресу [email protected].
 
 
Напомена: текст оригиналног јавног позива можете преузети овде >>>
 

 

Прочитај