Арапски свет у Београду

Датум: 21. Maj 2023 11:56 Категорија: Информације


Наша школа је учествовала у пројекту ”Арапски свет у Београду” који се одржавао у Културном центру “Чукарица”. Пројекат је реализовало заједнички више школа са Чукарице. Велику захвалност свим учесницима и реализаторима пројекта исказао је амбасадар Египта, господин Басел Салах. Захвалио се зато што су учесници на најбољи начин приказали историју и географију ове афричке државе.

24.04.2023. у Културном центру Чукарица ,одржан је јавни час у коме су учествовале наша школа ОШ "Љуба Ненадовић" и школе "Ђорђе Крстић","Милош Црњански" и ОШ "Плави круг".
Часу су присуствовали амбасадори Египта господин Басел Салах, почасни гости из других држава, као и највећи број колега и деце из наше школе, као и директор.Хвала пекари Фуруна,која увек учествује у донацији,а осталим спонзорима,колегама и деци који су увеличали овај диван тренутак.
Ученици наше школе који су допринели да час буде величанствен су ученици 7/6 и 7/1 одељења наше школе.То су:Матија Шљивић, Коста Богојевић, Никочина Романић, Мила Мандић, Катја Бига, Никола Радовановић, Јана Шокић и Ђорђе Костић.