Најлепше декорисана јелка Чукарице

Датум: 15. Decembar 2019 18:07 Категорија: Новости


Jelka OŠ "Ljuba Nenadović"- glasajte za našu jelku putem FB stranice
 
U subotu, 14.12. na trećem spratu Ada Mall-a održano je lepo druženje sa humanitarnom porukom.
Osnovci sa opštine Čukarica došli su u pratnji svojih učitelja i sami su od dobijenog materijala spremili
ukrase i dekorisali novogodišnje jelke. Čak 14 osnovih škola sa opštine se odazvalo ovoj humanitarnoj akciji koja prevashodno ima za cilj druženje i poruku da pred novogodišnje praznike isto učinimo lepšim onima kojima je podrška uvek dobrodošla.
Nakon prelepog događaja, dekorisanja novogodišnjih jelki, jelke će ostati u holu Ada Mall-a do subote 21.12. kada se ovo takmičenje i završava, i iste će biti poklonjene u humanitarne svrhe organizacijama za decu uz parolu: Vršnjaci-vršnjacima.

Za najlepše dekorisanu jelku možete glasati posetom Facebook stranice Ada Mall-a gde su pojedinačno postavljene sve jelke učenika sa nazivom škole koju predstavljaju. Glasanje traje do petka 20.12. do 12:00. Nakon toga, glasovi se sabiraju (lajkovi) i tri jelke koje su dobile najviše glasova odnosno lajkova dobijaju donaciju od strane Ada Mall-a u iznosu od 1.500,00 eura ( u dinarskoj protivrednosti NBS na dan isplate) za rekonstrukciju i ulaganje u školski prostor.

Svečano proglašenje pobednika održaće se u Ada Mall-u na istoj lokaciji u subotu 21.12.(naknadno ćemo objaviti tačno vreme) gde će se nagrada uručiti školama dobitnicama. Tom prilikom imaćemo i iznenađenje koje ćete saznati na dan proglašenja. Isti dan okupićemo i humanitarne organizacije koje će jelke odneti onima kojima su namenjene i ulepšati im praznike.

Pozivamo vas da učestvujete u ovoh humanitarnoj akciji i da date svoj glas (lajk) na Facebook stranici Ada Mall-a za jelku koja se vama najviše dopada. Jer zajedno možemo mnogo toga. Hvala svim školama, deci i njihovim nastavnicima koji su se odazvali ovoj akciji i druženju. Želimo vam srećne novogodišnje i božićne praznike.