ЈА ИМАМ ТАЛЕНАТ

Датум: 06. Maj 2018 09:00 Категорија: Новости


Ученички парламент уз подршку наставника координатора орагнизовао је такмичење „Ја има талетан“. 26.4.2018. године у свечаној сали школе такмичари су показали кроз двадесет тачака таленте у глуми, беседништву, певању, свирању, беседништву, гимнастици...


ПОГЛЕДАЈ ГАЛЕРИЈУ СЛИКА

ЈА ИМАМ ТАЛЕНАТ
                               
И овог пролећа у нашој школи Ученички парламент уз подршку наставника координатора орагнизовао је такмичење „Ја има талетан“. Ученици наше школе брусе своје таленте на часовима изборних предмета као и на секцијама уз стручна вођења својих наставника. Често изостаје прилика да се  плодови тих талената покажу пред широком публиком. Заинтересованост за учешће је било велико, те се на списку учесника нашло преко тридесеторо ученика.
26.4.2018. године у свечаној сали школе такмичари су показали кроз двадесет тачака таленте у глуми, беседништву, певању, свирању, беседништву, гимнастици...Пред трочланим жиријем у саставу наставница српског језика Марија Сарић, наставник физичког васпитања Предраг Филиповић и вицешампионка прошлогодишњег такмичења Јелена Красић изведен је такмичарски програм који је испратила расположена и многобројна публика. На бини су се смењивали тонови класичне музике, обраде поп и рок хитова, али и хеви метал уз препознатљиве звуке са електричне гитаре. Шта све људско тело може показале су гимнастичарека, а публику су посебно раздрмале играчке тачке.
По одлуци стручног жирија победница је Милена Недић из одељења 7-3 која се показала као млада кантауторка јер сама пише и изводи своје песме. Друго место освојио је Стефан Лазаревић из 5-4 емотивном и искреном изведбом хита “Girl on fire“, пошто је потпуно запалио присутну публику они су му дали највише гласова, па је понео и ласкаво признање награду публике. На трећем месту нашла се глумачка екипа из трећег разред која је изводила скечеве на текст Душка Радовића и Аце Поповића.
У ревијалном делу програма гледали смо модеран плес и слушали Јелену Красућ на бис.
Програм су водиле чланице драмске секције које су се по први пут нашле у овој улози. Организациони део такмичења носили су ученици из Ученичког парламента и обећали на крају да ће такмичење бити и следеће године.