Фото галерија

Изложба „Најлепше осликано Ускршње јаје",

Традиционална изложба „Најлепше осликано Ускршње јаје", коју већ шести пут организује Градска општина Чукарица, у сарадњи са активом вероучитеља Чукарице одржана је у холу Градске општине Чукарица. Манифестација је, хуманитарног карактера, а прикупљена средства од продаје Ускршњих јаја намењена су за помоћ Сташи Петровић ученици шестог разреда наше школе
Ускршња продајна изложба 2015.год

Поводом предстојећих празника,ученици старијих разреда уз помоћ својих наставника организовали су продајну изложбу својих радова у холу школе. Сви ученички радови прате тему Ускрса и показују њихову велику креативност.
Парламент 2014/2015

Ђачки парламент и ове године својим деловањем покрива области интересовања ученика наше школе.
Наши најмлађи 2014/2015.год.

Свети Сава 2015.год.

Школска слава свечано je обележена сечењем славског колача,пригодном приредбом, послужењем за сву децу славским житом, колачима и освежавајућим пићима.Након тога одржана је пригодна свечана седница за запослене, домаћина славе, свештена лица, и нама драге пензионере наше школе.
Јавни час

13.02.2015.год. Ученици наше школе су играли, глумили, певали. Тема приредбе је била „ Велики рат“, а ученици су на специфичан начин приказали спој садашњости и прошлости, уметности и историје, модерног и традиционалног.
Мали Пјер 10.03.2015.

Општина Чукарица, у организацији Пријатеља деце Чукарице, у нашој школи организовала је изложбу ученичких радова који су пристигли на ликовни конкурс „МАЛИ ПЈЕР“.
Мурали у ентеријеру школе

У току школске 2014/2015.год. наша школа добила је три мурала у холу школе у реализацији наставница ликовне културе и великог броја ученика.
Ентеријер архиве

Пуно маште, мало воље и спретне руке.
Мурали на огради школе