Фото галерија

Ликовна радионица

Изложба и ликовна радионица "Додир стакла" у Музеју примењене уметности, март 2017.год.
МАЛИ ПЈЕР 2017

МАЛИ ПЈЕР 2017 Свечано отварање и додела награда, општинска изложба дечје карикатуре "Мали Пјер " 07.03.2017.
ИЗЛОЖБА АУТОРСКОГ СТРИПА

На 30.изложби ауторског стрипа наша ученица Јована Павловић 7/3 освојила је прво место. 30. изложба ауторског стрипа ученика основних школа Србије! ЦЕНТАР ЗА ЛИКОВНО ВАСПИТАЊЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ ВОЈВОДИНЕ и ДРУШТВО ЛИКОВНИХ ПЕДАГОГА ВОЈВОДИНЕ 62. изложбе ликовних радова деце Србије на тему ''Геометријски дух'' 30. изложбе ауторског стрипа ученика основних школа Србије и изложбе ''Примери добре праксе'' са ликовним проблемом ''Простор у дечјем ликовном изразу'' у суботу 17. децембра 2016. године од 10 часова у просторијама Покрајинског завода за заштиту природе у Новом Саду (Радничка 20а)
САЈАМ НАУКЕ

ПОСЕТИЛИ СМО 10. САЈАМ НАУКЕ
СУНЧАНА ЈЕСЕН ЖИВОТА

ЦРВЕНИ КРСТ ЧУКАРИЦЕ ЈЕ И ОВЕ ГОДИНЕ ОРГАНИЗОВАО ТАКМИЧЕЊЕ НА ТЕМУ "СУНЧАНА ЈЕСЕН ЖИВОТА" . ДВЕ УЧЕСНИЦЕ НАШЕ ШКОЛЕ СУ ДОБИЛЕ НАГРАДУ: НИКИЦА РУДЕЖ 6/2 ПРВО МЕСТО НА ЛИКОВНОМРАДУ ЈОВАНА НОВИЋ 6/2 ПРВО МЕСТО НА ЛИТЕРАРНОМ РАДУ.
МУРАЛ У СВЕЧАНОЈ САЛИ

Рад на муралу у школској свечаној сали.


"Векови трајања" у Музеју примењене уметности и ликовне радионице поводом изложбене поставке.
ИНЦЕСТ ТРАУМА ЦЕНТАР

ДРАМОМ ПРОТИВ НАСИЉА НАД ДЕЦОМ После дугогодишње сарадње са Инцест траума центром стигао нам је позив за учешће на седмом такмичење о друштвеном проблему насиља над децом и женама за ученике средњих и основних школа са територије Србије. Руководилац драмске секције и наставник српског језика и књижевности Ана Милуновић спровела је радионицу са ученицима 7. и 8. разреда на тему овог друштвеног проблема. Као резултат радионице која се састојала из низа драмских игара и разговора на задату тему створен је кратки драмски комад „Али имала је све!“. Овај комад приказао је како емотивно занемаривање девојчице од старне родитеља који води у погрешно изграђене социјалне односе са срединоми и од ученице осмог разреда ствара жртву сексуалног насиља. У комад су убачени и видео клипови који су снимали наши ученици, комплетну видео-техничку подршку осмислили су и урадили сами. 25.11.2016. у просторијама Инцест траума центра одржано је седмо такмичење, и ученици ОШ „Љуба Ненадовић“ наступили су у конкуренцији великог броја средњих и основних школа вођени координатором Ученичког парламента наставником историје Јеленом Шапић. Самоувереном игром и јако добрим одговорима које су дали жирију ученици су освојили признање за најуспешнију представу што је најбољи пласман на досадашњим учешћима наших ученика на овом такмичењу. У стручном саопштењу жирија представа је оцењена као занатски веома усепела, проблем који се третитра је обрађен зрело, видео радови су врло добро приказали како генерација размишља и види свет око себе. Ученици Ана Милашевић, Јанко Рацић, Ана Гребник, Илија Маријановић, Василије Вуксановић, Стефан Црнојевић и Игор Дамјановић показали су како вршњаци мисле о проблемима који их окружују и како су способни да схвате и доживљено их представе на сцени у циљу освешћивања вршњачке средине и јевности уопште.
РАДОСТ ЕВРОПЕ

У периоду ос 01-06.октобра 2016. год.наша школа је била домаћин деци из Словачке у оквиру манифестације " Радост Европе". Деца су већ 02. октобра учествовала на карневалу који је био од Трга Ребублике до Калемегдана након чега су посетили Зоо врт.Током те шетње Београђани су их поздрављали осмесима и аплаузима.Деца домаћини су се трудили да буду предусретљиви и расположени да своје госте упознају са градом Београдом. Гости из Словачке и други учесници "Радости Европе" су имали пријем код председника Републике. ИМали су пригодне манифестације на којима су се дружили и упознавали са децом из других држава. Њихово дружење завршено је гала концертом у Сава центру 05. октобра, на којем су показали своја плесна и певачка умећа као и музику из њихових држава.06.октобра уз сузе наши ђаци испратили госте уз жељу да и догодине буду део ове веселе и раздрагане манифестације.
ИМАГИНАРНЕ МАПЕ НЕБА

Посета изложбе и учешће у ликовној радиници "Имагинарне мапе неба"