Фото галерија

ЛИКОВНИ КОНКУРС За сунчану јесен живота

Милена Урошевић V/1 освојила је прво место на ликовном конкурсу „За сунчану јесен живота" Ликовни педагог : Марија Терзић На конкуру је учествовало 900 радова. Ученици чукаричких основних школа чији су радови награђени на конкурсу „За сунчану јесен живота" били су гости Градске општине Чукарица. Конкурс традиционално организује Црвени крст, а циљ конкурса је да се млади, кроз овај вид изражавања подстакну да брину о старијим особама.
XII ФЕСТИВАЛ НАУКЕ

Ученици наше школе су 29.11.2018. год посетили: XII Фестивал науке фестивал науке је највећа манифестација у оласти промоције науке и образовања. На фестивалу је учествовало више од 60 научних и образовних институција , удружења али и појединаца из Србије и из иностранства. Ученици наше школе учествовали су на ликовном конкурсу који организује Фестивал.Тема је била "Да смеће не буде веће" рециклажа. Ученици су у оквиру додатне наставе ликовне културе и географије са настваницама Маријом Терзић и Даницом Ранкић посетили Фестивал науке.
ГОРАНИ СРБИЈЕ

ЗАВРШНА РАДИОНИЦА ПОКРЕТА ГОРАНА СРБИЈЕ
Рељеф нашег завичаја 3/2

"Рељеф нашег завичаја" ,групни рад ученика 3/2. У изради рељефа коришћен материјал фондан као иновативно решење.
Радост Европе 2018

НЕК ПЛАНЕТА БЛИСТА 49.међународни сусрет деце Европе Манифестација „Радост Европе“ окупила је од 2-5. 10. 2018. децу из седамнаест земаља у Београду. Ученици београдских школа примили су вршњаке из многих европских држава.Манифестација је по четрдесет и девети пут окупила децу у славу радости, игре, песме, дружења и мултикултуралног прожимања. Ученици наше школе угостили су ове године децу из Чешке у питању је вокално инструментални састав.
Покрет горана Србије Засавица

Излет ученика шестог разреда у организацији Покрета горана Србије у Засавици , горанска радионица, вожња бродом, ручак.
ТРКА ЗА СРЕЋНИЈЕ ДЕТИЊСТВО

Дана 06.10.2018. у Кошутњаку одржана је хуманитарна трка под називом "Трка за срећније детињство"
НАШИ КУЋНИ ЉУБИМЦИ И МИ

Поводом недеље у којој обележавамо Дан школе, Вршњачки тим у сарадњи са наставником биологије Зорицом Златић организовао је изложбу кућних љубимаца. Под слоганом „Кућни љубимац најдражи члан домаћинства“ приступило се организовању овог лепог догађаја. Велики број ученика школе одазвао се акцији и довео своје љубимце у школску салу. Било је ту корњача, паса, мачака, чинчила, зечева, рибица и папагаја различитих врста и величина. Власници су од координатора Вршњачког тима наставника хемије Весне Васовић слушали презентацију о одговормом власништву. Од наставвника биологије могли смо да чујемо зашто је добро, а и корисно по психичко и физичко здравље имати кућног љубимца. Сваки љубимац на изложби је фотографисан , па ће чланови Вршњачког тима одабрати једног од њих за маскоту после гласања.
ИЛИЈАДА

ЧЛАНОВИ „ЉУБЕ“ ИЗВЕЛИ „ИЛИЈАДУ“ НА МАТИЧНОЈ СЦЕНИ Драмска група „Љуба“ у четвртак 24.05.2018. године на својој „матичној сцени“ тј. бини свечане сале ОШ „Љуба Ненадовић“ извела је представу „Илијада“ . Публика је овацијама поздравила младе глумце. На овај начин драмска секција наше школе прослављава крај још једне успешне сезоне иза себе у којој је имала пет јавних наступа, две премијере „Шумадијски Европљанин“ и „Илијада“ и једну премијерну обнову представом „Летопис школе исписан љубављу“. Два члана секције прошла су и курс у беседништву. У понедељак ће се на репризи ове представе публици у оснновној школи последњи пут поклонити ученици осмог разреда: Ана Милашевић, Ивана Јошанов, Ана Урошевић, Растко Пајић, Јанко Рацић , Петар Степановић и Илија Марјановић.
ПОЗОРИШНА ПРЕДСТАВА ИЛИЈАДА