Фото галерија

ИТ Караван

ИТ караван 04 Ове године реализује се четврти циклус кампање, на коју смо ми позвани да учествујемо, а кроз коју је у претходне три године преко 11.000 ученика упознато са правилима безбедног и паметног коришћења интернета и нових технологија. Такмичење је првенствено намењено ученицима 5. и 6. разреда. Након организованог онлајн предтакмичења у кабинетима школе, најбољи од најбољих, пласирали су се за регионално такмичење, које је одржано 16.04.2019 . у спортском центру Шумице.
ЈА ИМАМ ТАЛЕНАТ 2019

И овог априла традиционално већ одржала се манифестација " ЈА ИМАМ ТАЛЕНАТ " 23.04.2019. На овогодишњем такмичењу част да освоји прво место имала је ученица 7-3 М.П. са својом блетском тачком, друго место деле са својим певачким умећем ученик 6-4 С.Л. и ученица 6-2 М.Ј. која је представила свирајући клавир. Док је награду публике освојио ученик 6-3 А.В. који је извео реп нумеру. Сви учесници су се представили у најбољем иѕдању, певајући, свирајући квалитетну музику, на тај начин наша манифестација наставља да негује проверене музичке нумере. Свим учесницима и победницима честитамо. Ученички Парламент
РЕЧИ ОД КАМЕНА- МЈУЗИКЛ

10.04.2019. у нашој школи била је одржана представа "Речи од камена"- мјузикл о вршњачком насиљу. Једанаесторо професионалних глумаца на креативан начин говори о одрастању девојчице савременице деце и младих који одрастају у свету мобилних телефона и интернета, виртуелном свету која постаје наша паралелна реалност са свим својим добробитима и изазовима. Учениицма се јако допао мјузикл као жанр и изашли су врло задовољни са представе.
Један пакетић пуно љубави

Акција Црвеног крста под називом "Један пакетић пуно љубави". Прикупљено око 50 пакетића од млађих и старијих.
Хуманитрна акција прикупљања Новогодишњих пакетића за децу са Косова

Као и сваке године Ученички Парламент подржао је хуманитрану акцију прикупљања Новогодишњих пакетића за децу са севера Косова. 06. и 07. децембра 2018.у холу школе сви ученици од 1-8 разреда узели су учешће у овој акцији. Одзив деце је био одличан, ученици наше школе показали су још једну солидарност и емпатију прма деци кјој недостаје радости. надамо се да ће наша мала пажња макар на трен измамити њихове осмехе и улепшати предстојеће празнике. Ученички Парламент
Стогодишњица ослобођења града Београда

Поводом стогодишњице ослобођења града Београда у првом светском рату у нашој школи одржан је јавни час историје 31.10.2018.
ЛИКОВНИ КОНКУРС За сунчану јесен живота

Милена Урошевић V/1 освојила је прво место на ликовном конкурсу „За сунчану јесен живота" Ликовни педагог : Марија Терзић На конкуру је учествовало 900 радова. Ученици чукаричких основних школа чији су радови награђени на конкурсу „За сунчану јесен живота" били су гости Градске општине Чукарица. Конкурс традиционално организује Црвени крст, а циљ конкурса је да се млади, кроз овај вид изражавања подстакну да брину о старијим особама.
XII ФЕСТИВАЛ НАУКЕ

Ученици наше школе су 29.11.2018. год посетили: XII Фестивал науке фестивал науке је највећа манифестација у оласти промоције науке и образовања. На фестивалу је учествовало више од 60 научних и образовних институција , удружења али и појединаца из Србије и из иностранства. Ученици наше школе учествовали су на ликовном конкурсу који организује Фестивал.Тема је била "Да смеће не буде веће" рециклажа. Ученици су у оквиру додатне наставе ликовне културе и географије са настваницама Маријом Терзић и Даницом Ранкић посетили Фестивал науке.
ГОРАНИ СРБИЈЕ

ЗАВРШНА РАДИОНИЦА ПОКРЕТА ГОРАНА СРБИЈЕ
Рељеф нашег завичаја 3/2

"Рељеф нашег завичаја" ,групни рад ученика 3/2. У изради рељефа коришћен материјал фондан као иновативно решење.