Фото галерија

ПОКРЕТ ГОРАНА СРБИЈЕ 2019

Покрет горана Србије 2019- Засавица. Горанска радионица у озелењавању и пошумљавању Србије.
РАДОСТ ЕВРОПЕ 2019

Ове године догодио се се 50-ЈУБИЛАРНИ МЕЂУНАРОДНИ СУСРЕТ ДЕЦЕ ЕВРОПЕ „РАДОСТ ЕВРОПЕ“ од 2-5. 10. 2019.окупила су се деца из дсвадесет и једне земаље у нашем Београду. Ученици београдских школа примили су вршњаке из многих европских држава,као и традиционално већ децу из Кине.Захваљујући дивној ДОНКИ ШПИЧЕК која је 1969.први пут окупила децу у славу радости, игре, песме, дружења ,ова манифестација данас слави 50.РОЂЕНДАН.
ДАН ШКОЛЕ

Ове године је Дан школе обележен на мало другачији начин у оквиру Чика Љубине улице где су посетиоци, шетњом кроз зборницу, холове, библиотеку и учионице, имали прилику да погледају кратак филм о школи, различите изложбе, сазнају шта се то налази у новом школском часопису, посете музички и књижевни кутак у коме су ученици представљали своје радове. Здрава храна, историјска, географска, ликовна, литерарна изложба, изложба рукотворина и предмета припреманих на часовима технике и технологије, чинили су садржај ове улице богатим и атрактивним како за госте, тако и за наставно особље и ученике.
Општинско такмичење Прва помоћ

ИТ Караван

ИТ караван 04 Ове године реализује се четврти циклус кампање, на коју смо ми позвани да учествујемо, а кроз коју је у претходне три године преко 11.000 ученика упознато са правилима безбедног и паметног коришћења интернета и нових технологија. Такмичење је првенствено намењено ученицима 5. и 6. разреда. Након организованог онлајн предтакмичења у кабинетима школе, најбољи од најбољих, пласирали су се за регионално такмичење, које је одржано 16.04.2019 . у спортском центру Шумице.
ЈА ИМАМ ТАЛЕНАТ 2019

И овог априла традиционално већ одржала се манифестација " ЈА ИМАМ ТАЛЕНАТ " 23.04.2019. На овогодишњем такмичењу част да освоји прво место имала је ученица 7-3 М.П. са својом блетском тачком, друго место деле са својим певачким умећем ученик 6-4 С.Л. и ученица 6-2 М.Ј. која је представила свирајући клавир. Док је награду публике освојио ученик 6-3 А.В. који је извео реп нумеру. Сви учесници су се представили у најбољем иѕдању, певајући, свирајући квалитетну музику, на тај начин наша манифестација наставља да негује проверене музичке нумере. Свим учесницима и победницима честитамо. Ученички Парламент
РЕЧИ ОД КАМЕНА- МЈУЗИКЛ

10.04.2019. у нашој школи била је одржана представа "Речи од камена"- мјузикл о вршњачком насиљу. Једанаесторо професионалних глумаца на креативан начин говори о одрастању девојчице савременице деце и младих који одрастају у свету мобилних телефона и интернета, виртуелном свету која постаје наша паралелна реалност са свим својим добробитима и изазовима. Учениицма се јако допао мјузикл као жанр и изашли су врло задовољни са представе.
Један пакетић пуно љубави

Акција Црвеног крста под називом "Један пакетић пуно љубави". Прикупљено око 50 пакетића од млађих и старијих.
Хуманитрна акција прикупљања Новогодишњих пакетића за децу са Косова

Као и сваке године Ученички Парламент подржао је хуманитрану акцију прикупљања Новогодишњих пакетића за децу са севера Косова. 06. и 07. децембра 2018.у холу школе сви ученици од 1-8 разреда узели су учешће у овој акцији. Одзив деце је био одличан, ученици наше школе показали су још једну солидарност и емпатију прма деци кјој недостаје радости. надамо се да ће наша мала пажња макар на трен измамити њихове осмехе и улепшати предстојеће празнике. Ученички Парламент
Стогодишњица ослобођења града Београда

Поводом стогодишњице ослобођења града Београда у првом светском рату у нашој школи одржан је јавни час историје 31.10.2018.